Slim documentbeheer

Voor organisaties die het graag overzichtelijk houden

29+

Toonaangevend in kwaliteitsland

6.512+

Tevreden gebruikers

9.732+

Gegenereerde verbetervoorstellen

Geen zin in onzin? GMP-proof!

Ons documentbeheersysteem voldoet aan alle eisen die door ISO normeringen (zoals de ISO 9001, ISO 14001 en de ISO 18001) worden gesteld. Inclusief accreditaties (zoals de ISO 17020, ISO 17024, ISO 17025 en vele anderen). Ook is VisionManager GMP- proof. Het documentbeheersysteem van VisionManager werkt makkelijk en intuïtief maar is toch waterdicht!


Gebruik de Beoordelings- en goedkeuringsflow voor extra zekerheid en draagvlak.

Bij het opstellen van een nieuwe document of bij de wijziging van een bestaand document geeft u aan wie het document gaat opstellen, beoordelen en goedkeuren. Zodra u het document heeft opgesteld nodigt u met 1 klik de beoordelaars uit. Deze krijgen een mail en een actie toebedeeld in hun persoonlijke actielijst. Nadat de beoordelaars het document hebben beoordeeld en van commentaar voorzien kan het document worden aangepast en goedgekeurd. de goedkeurder wordt hiervoor automatisch uitgenodigd. Nadat het document is goedgekeurd kunt u met 1 klik alle gebruikers van dit document van de wijziging op de hoogte brengen. In de mail die zij krijgen staat meteen aangegeven wat er gewijzigd is aan het document! makkelijker kan niet.


Weten hoe het ervoor staat? Overzicht is het antwoord.

Tijdens het goedkeuringsproces kunt u de voortgang daarvan bewaken met de "Overzicht" functie. U ziet daar exact welke document zich in welk stadium bevindt en wie de beoordeling of goedkeuring moet uitvoeren.


Audittrail met revisies.

Nadat het document is goedgekeurd is het op geen enkele manier nog te wijzigen. de revisiehistorie met daarin aangegeven wie het document heeft opgesteld, beoordeeld en goedgekeurd wordt weergegeven (inclusief de opmerkingen) in apart tabblad. Zo is de historie van het document makkelijk, betrouwbaar en snel na te gaan.


Lezen en begrepen functie

Weet u zeker dat het gewijzigde document door uw collega' s is gelezen en begrepen? Of gokt u erop dat zij dat wel doen? Met VisionManager hoeft u niet te gokken. Dan weet u het gewoon zeker. Met het zetten van 1 vinkje krijgen de gebruikers van het document een mail met daarin de vraag om het document te bekijken. Deze actie komt ook in hun persoonlijke actielijst en in de grote overzichtfunctie. Wanneer zij het document openen zien ze een popup met de vraag of zij het hebben gelezen en begrepen. U kunt in de mail zelfs een controlevraag stellen zodat u zeker weet dat het document is gelezen en begrepen.  De registraties hiervan wordt bij het document opgeslagen in een tabblad dat alleen de proceseigenaar en de kwaliteitsmanager kan zien. Via de overzichtfunctie kan de kwaliteitsmanager met 1 klik zien wie nog moet reageren.

VisionManager software voor documentenbeheer

Ons documentbeheer systeem voldoet aan alle eisen die door ISO normeringen (zoals de ISO 9001, ISO 14001 en de ISO 18001) worden gesteld. Inclusief accreditaties (zoals de ISO 17020, ISO 17024, ISO 17025 en vele anderen). Ook is VisionManager GMP proof. Het documentbeheer systeem van VisionManager werkt makkelijk en intuïtief, maar is toch waterdicht!

Snel toegang tot de belangrijkste documenten