VisionManager Software

26,5+ jaar

Toonaangevend in kwaliteitsland

6.321+

Tevreden gebruikers

8.126+
Gegenereerde verbetervoorstellen

Herken je dit?

Hebben we net met veel moeite de werkinstructies verbeterd, werken ze toch nog met de oude werkinstructies. terwijl we toch duidelijk hebben aangegeven dat er nieuwe werkinstructies zijn!

Elke keer opnieuw constateer ik dat documenten verouderd zijn. Ik geef de proceseigenaren overzichten met de documenten die ze moeten herzien (en dat maken van die overzichten kosten je heel veel tijd) en ze leggen het  gewoon naast zich neer. En wanneer er dan uiteindelijk een document wordt aangepast, moet ik steeds het overzicht aanpassen waarop dat staat aangegeven. Kan dat niet anders?

Ik ben elk kwartaal één dag kwijt aan het maken van rapportages

Het management moet worden geïnformeerd over de status van het kwaliteitssysteem. Dus maak ik elke maand of elk kwartaal overzichten met het aantal klachten, verbetervoorstellen, openstaande auditrapportages etc. Dit kost echt heel veel tijd die ik helemaal niet heb.
De audits worden volgens planning opgevolgd. Dat heb ik nog enigszins in de hand. Helaas blijft de follow-up naar aanleiding van de rapportages achter. Pas maanden na het overhandigen van de auditrapportage komt er actie. Hoe moet je op deze manier het belang van audits kunnen aantonen? 

Mijn  collega's leveren vrijwel nooit een verbetervoorstel aan

Alsof alles bij ons zo goed gaat! Niet dus. Maar ze zien het niet want ik krijg vrijwel geen verbetervoorstellen. Daar snap ik dus echt niets van.

Na het maken van de overzichten blijkt het management er nauwelijks interesse in te hebben. Wat ik helemaal vervelend vind is dat het onderwerp kwaliteitsmanagement regelmatig wordt doorgeschoven naar een volgende vergadering. Kan ik alles weer opnieuw maken. 

Stop met het werken met een papieren systeem of je zelf in elkaar gezette sharepoint-omgeving. Vergeet de verschillende bestanden verspreid over het hele netwerk. Laat je collega' s niet meer zoeken naar de juiste versie van een document. Gooi die excellijstjes in de prullenbak want het is tijd om het roer om te gooien. Tijd om jouw kwaliteitssysteem te gaan digitaliseren. Nu ben jij aan de. beurt.

Snelle toegang 

Even geen computer bij de hand, maar je wil wel snel een melding maken? Bijvoorbeeld bij een afwijking, klacht of calamiteit? Pak dan je mobiel en je hebt direct toegang tot de belangrijkste formulieren, documenten, taken en nieuws!
50%
Ja, ik wil een vrijblijvende proeflicentie

Dit maakt VisionManager uniek

Werk je nog steeds met een papieren systeem? Of met een zelf in elkaar gezette sharepoint-omgeving? Staan de verschillende bestanden verspreid over het hele netwerk? Moeten jouw collega' s regelmatig zoeken naar de juiste versie van een document? Ben je uren bezig met het bijhouden van allerlei excellijstjes? Zo ja dan is het nu de tijd om het roer om te gooien. Tijd om jouw kwaliteitssysteem te gaan digitaliseren.


Handig documentbeheer

Een goed document beheersysteem is het halve werk. Met VisionManager is dit heel goed geregeld. Van een beoordelings- en goedkeuringsflow tot een lezen en begrepen functie (met controle vragen!). Met 1 klik heb je overzicht over de status van alle documenten. handiger kan niet.


Jouw collega's bij het systeem betrekken was nog nooit zo makkelijk

Eén van jouw grootste uitdagingen als kwaliteitsmanager is om jouw collega' s bij het kwaliteitssysteem te betrekken. Hoe zorg je ervoor dat zij de nieuwe of gewijzigde documenten ook echt lezen? Dat zij de klachten op tijd afhandelen? Dat de proceseigenaren ook daadwerkelijk wat doen met de auditrapportages? Dat het management niet alleen een managementreview opstellen maar ook de daarin genoemde acties uitvoeren? Met VisionManager natuurlijk! VisionManager stuurt met emailtjes en actielijstjes jouw collega' s aan. Elk mailtje gaat als cc ook naar de kwaliteitsmanager. En het management heeft met 1 klik een totaal overzicht van alle acties die uitstaan.


Up to date in minder tijd

Deze duidelijke communicatie en de makkelijke controle op de uitvoering daarvan maakt dat jouw kwaliteitssysteem nog nooit zo up to date is geweest. En dat terwijl jij je er als kwaliteitsmanager juist minder tijd aan hoeft te besteden! Het geeft enorm veel rust wanneer je weet dat ook tijdens jouw afwezigheid het kwaliteitssysteem jouw collega's op de hoogte houdt van wijzigingen, benodigde revisies van documenten en uitslagen van interne audits. Over afwezigheid gesproken....

Enkele voordelen:

Nooit meer zoeken naar het juiste document. Alles staat op 1 plaats. Kun je het toch niet vinden? Geen nood, de handige zoekmachine helpt je verder.
Altijd de juiste versie beschikbaar. Je krijgt automatisch een seintje wanneer er een document moet worden herzien.
Ingericht volgens de Deming cirkel en de HLS systematiek. Verbeteren gaat als vanzelf!
Managementinformatie is realtime beschikbaar. Dus nooit meer excellijstjes maken. Fijn voor de kwaliteitsmanager en het management.
Het maakt de certificering veel makkelijker. certificerende instellingen zijn lovend over VisionManager.

Zelf ervaren hoe het ook  kan? Gratis 14 dagen proeflicentie

Probeer VisionManager 14 dagen vrijblijvend uit. Ervaar hoe kwaliteitsmanagement ook kan zijn. 

50%
Ik ben wel benieuwd naar VisionManager
Your information is safe with us

Beheer jouw kwaliteitssysteem vanuit huis

Met VisionManager kan jij als kwaliteitsmanager op afstand jouw kwaliteitssysteem monitoren, onderhouden en verbeteren. Ook jouw collega's kunnen verder werken aan de processen en verbeteringen doorvoeren.

Nog geen kwaliteitssysteem maar wel interesse in VisionManager?

ISO 9001

Wil je in maanden jullie ISO 9001 certificaat behalen? Maak dan gebruik van ons complete ISO 9001-systeem.

Kijk op ISOmanager.nl voor meer informatie. 

ISO 14001

Vandaag starten met het behalen van jullie ISO 14001 milieucertificaat? Dat kan met ons ISO 14001-systeem.

Kijk op ISOmanager.nl voor meer informatie.

ISO 27001

Aantonen dat jullie serieus met informatiebeveiliging omgaan? Behaal jullie ISO 27001 certificaat met ons ISO 27001-systeem. 


Kijk op ISOmanager.nl voor meer informatie.

VCA

Veilig werken is een aspect dat zwaar weegt bij het beoordelen van  aanbestedingen. 

Haal  snel jullie VCA- certificaat.

Kijk op ISOmanager.nl voor meer informatie.