Ondersteunt de kwaliteitsmanager

VisionManager software is er voor jou

29+ jaar

Toonaangevend in kwaliteitsland

6.512+

Tevreden gebruikers

9.732+

Gegenereerde verbetervoorstellen

Herken je dit?

Mijn collega's werken met oude werkinstructies

Hebben we net met veel moeite de werkinstructies verbeterd, werken ze toch nog met de oude werkinstructies. 

De proceseigenaar doet helemaal niets

Elke keer opnieuw constateer ik dat documenten verouderd zijn. Het steeds maken van overzichten voor de proceseigenaren kost mij veel tijd. Kan dat niet anders?

Ik ben elk kwartaal één dag kwijt aan het maken van rapportages

Ik maak elke maand overzichten met het aantal klachten, verbetervoorstellen, openstaande auditrapportages etc. Dit kost echt heel veel tijd die ik helemaal niet heb.

Auditresultaten en aanbevelingen worden niet opgevolgd

Het bijhouden of auditrapportages worden opgevolgd is bijna niet te doen. Het kost mij veel tijd om dit steeds uit te zoeken.

Het management toont geen interesse

Na het maken van de overzichten blijkt het management er nauwelijks interesse in te hebben. Wat ik helemaal vervelend vind is dat het onderwerp kwaliteitsmanagement regelmatig wordt doorgeschoven naar een volgende vergadering. Kan ik alles weer opnieuw maken. 

Dan is het tijd om over te stappen op VisionManager

Stop met het werken met een papieren systeem,  je zelf in elkaar gezette sharepoint-omgeving of ingewikkelde software. Laat je collega's niet meer zoeken. Gooi die excellijstjes in de prullenbak want het is tijd om het roer om te gooien. Tijd om te gaan werken met VisionManager software. Gespecialiseerde software ontwikkelt met jouw taken in gedachten. Krijg meer grip en houdt tijd over voor het ontwikkelen van jullie beste kwaliteitsmanagementsysteem

Dit maakt VisionManager uniek

Handig documentbeheer

Een goed document beheersysteem is het halve werk. Met VisionManager is dit goed geregeld. Van een beoordelings- en goedkeuringsflow tot een lezen en begrepen functie (met controle vragen!). Met 1 klik heb je overzicht over de status van alle documenten. handiger kan niet.


Betrekt jouw collega's

Eén van jouw grootste uitdagingen als kwaliteitsmanager is om jouw collega's bij het kwaliteitssysteem te betrekken. Hoe zorg je ervoor dat zij de nieuwe of gewijzigde documenten ook echt lezen? Dat zij de klachten op tijd afhandelen? Dat de proceseigenaren ook daadwerkelijk wat doen met de auditrapportages? Dat het management niet alleen een managementreview opstellen maar ook de daarin genoemde acties uitvoeren? Met VisionManager natuurlijk! VisionManager stuurt met mailtjes en actielijstjes jouw collega's aan. Elk mailtje gaat als cc ook naar de kwaliteitsmanager. En het management heeft met 1 klik een totaal overzicht van alle acties die uitstaan.

Up to date in minder tijd

Duidelijke communicatie en makkelijke controle op de uitvoering daarvan maakt dat jouw kwaliteitssysteem nog nooit zo up to date is geweest. En dat terwijl jij je er als kwaliteitsmanager juist minder tijd aan hoeft te besteden! Het geeft enorm veel rust wanneer je weet dat ook tijdens jouw afwezigheid het kwaliteitssysteem jouw collega's op de hoogte houdt van wijzigingen, benodigde revisies van documenten en uitslagen van interne audits.

Enkele voordelen:

Nooit meer zoeken naar het juiste document. Alles staat op 1 plaats. Kun je het toch niet vinden? Geen nood, de handige zoekmachine helpt je verder.
Altijd de juiste versie beschikbaar. Je krijgt automatisch een seintje wanneer er een document moet worden herzien.
Ingericht volgens de Deming cirkel en de HS systematiek. Verbeteren gaat als vanzelf!
Managementinformatie is realtime beschikbaar. Dus nooit meer excellijstjes maken. Fijn voor de kwaliteitsmanager en het management.
Het maakt de certificering veel makkelijker. certificerende instellingen zijn lovend over VisionManager.

Snelle toegang 

Even geen computer bij de hand, maar je wil wel snel een melding maken? Bijvoorbeeld bij een afwijking, klacht of calamiteit? Pak dan je mobiel en je hebt direct toegang tot de belangrijkste formulieren, documenten, taken en nieuws!
50%
Ja, ik wil een vrijblijvende proeflicentie

Ervaar het zelf.

Probeer VisionManager 14 dagen vrijblijvend uit.

50%
Ja, ik ben wel benieuwd naar VisionManager
Your information is safe with us

Beheer jouw kwaliteitssysteem vanuit huis

Met VisionManager kan jij als kwaliteitsmanager op afstand jouw kwaliteitssysteem monitoren, onderhouden en verbeteren. Ook jouw collega's kunnen verder werken aan de processen en verbeteringen doorvoeren.

Wist je dat VisionManager ook gebruikt wordt voor onze complete ISO-systemen? Zoals de ISO 9001?  kijk hieronder voor meer informatie.

ISO 9001

Wil je in 4 maanden jullie ISO 9001 certificaat behalen? Maak dan gebruik van ons complete ISO 9001-systeem.

 Kijk op ISOmanager.nl voor meer informatie. 

ISO 14001

Vandaag starten met het behalen van jullie ISO 14001 milieucertificaat? Dat kan met ons ISO 14001-systeem. Nu inclusief CO2 reductiemodule.

Kijk op ISOmanager.nl voor meer informatie.

ISO 27001

Aantonen dat jullie serieus met informatiebeveiliging omgaan? Behaal jullie ISO 27001 certificaat met ons ISO 27001-systeem. 


Kijk op ISOmanager.nl voor meer informatie.

VCA

Veilig werken is een aspect dat zwaar weegt bij het beoordelen van  aanbestedingen. 

Haal  snel jullie VCA- certificaat.

Kijk op ISOmanager.nl voor meer informatie.